FAQ  : Szukaj Rejestracja  : Zaloguj

« Poprzedni temat | Następny temat »
Przywitaj się !
Autor Wiadomość
harry_yoki 

Wysłany: 2009-07-15, 18:37   

Witam wszystkich serdecznie:)długo się zbierałem żeby zarejestrować sie na forum i wkońcu jestem.Muzykę tej przecudownej Islandzkiej wokalistki poznałem wraz z jej pierwszą solową płytą..Przypadek sprawił że, kupiłem ten krążek.,od zobaczyłem na mtv "Ludzkie zwyczaje "czy jakoś tak,i zakochałem sie jako ze zawsze lubiłem mocne obrazy połączone z fajną muzą postanowiłem kupić płytkę następnego dnia.I wtedy to się zaczęło -ktoś pamięta ktoś który to był rok?-bo nie chce mi sie sprawdzać na opakowaniu i robić z siebie kolesia który trzyma się zawsze tego kiedy,gdy wszystko inne wydaje sie ważniejsze:)w każdym razie witam serdecznie i już biore moją małą pukawe laserową i zabieram się do pisania ,czego skutki niedługo wam przedstawie.
Ostatnio zmieniony przez haanka 2009-07-16, 23:53, w całości zmieniany 1 raz  

MAGNA 

Wysłany: 2009-08-10, 10:39   

Hej wszystkim Góðan daginn !
No coż.. raczej nic oryginalnego nie wymyśle to na tyle .. ;]
from the top of the mountain

Retiro 

Wysłany: 2009-08-10, 19:56   

Witajcie Bracia i Siostry równi w wierze.
Pragnę polecić się Waszej łaskawej uwadze.
Mam na imie Retiro, czcigodną Bjork kocham od lat. Jej muzyka pozwoliła mi poczuć coś co bardzo trudno opisać, a co jest bardzo znaczące dla mnie z estetycznego i duchowego punktu widzenia.... Może, na tym poprzestanę...

Sailor 

Wysłany: 2009-09-15, 21:55   

Dzień dobry

słucham własnie King Crimson i tak mi się nasunęło, że jeśli ktoś nazywa swój zespół, no powiedzmy że "Król w Szkarłacie" to nie ma bata, musial podpisywac cyrograf i udaje mu się od czterdziestu lat być przynajmniej krok przed wszystkimi, Rogatemu niech będą dzięki za Frippa... tak, wiem, mało ma to wspólnego z Bjork, ale ona też coś musiała podpisywać, bo może nie krok jak Fripp, ale pół kroku przed resztą jest...
Jak mi się skończu Power To Belive to sobie wrzucę coś Bjork, ale to za jakieś sześć utworow...

Keep your eyes wide open.
Adrian Belew

drSUSIE 

Wysłany: 2009-09-19, 00:56   

witam. postanowiłem zajrzeć tu po latach i być może chwilę tu zabaluję. generalnie szukam nowej inspirujcej muzyki. dochodzę dzis do wniosku, że właściwie to chyba tylko Bjork mnie rozumie, wiec kto wie moze wśród innych miłośnikow Bjork znajde coś w rodzaju bratniej duszy.

Voltarka 

Wysłany: 2009-10-21, 02:29   

Witam! Jestem nowa i fanem Bjork :o
nie mam z kim rozmawiać o muzyce bjorkowej, bo samo wspomnienie jej imienia ma wydźwięk negatywny wśród moich znajomych i rodziny, a ja potrzebuję z kimś porozmawiać i gdzieś muszę się wybjorkować :chat: :chla: więc oto jestem :chwala:
Kucharzami są Anglicy

Kiciok5 

Wysłany: 2009-12-01, 19:49   

Dobry wieczór! (a to się razem pisze...?)
Znam Björk od dawna, lecz zupełnie niedawno poznałem jej wspaniałą twórczość. Mama nadzieję że zostanę tu na dłużej.

ashash 

Wysłany: 2009-12-20, 13:45   

hej, ja jestem nowa, Bjork mnie urzeka za każdym razem, uwielbiam ją, jej oryginalność, a więc myśle, że to odpowiednie forum :D Aby podzielić się tym z innymi :d aloha amigoss :D

A.Grimm 

Wysłany: 2009-12-23, 00:49   

Dobry wieczór wszystkim! (bądź też dzień dobry!)

Przyszedł czas i na mnie, co prawda ktoś złośliwy mógłby powiedzieć, że jest już po ptokach, Bjork ma 43 lata, ostatni album to lekki niewypał, a forum czasy świetności ma już za sobą, jednak ja jestem optymistą. I wizja parku jurajskiego odpowiada mi!

Dobranoc, do widzenia, do usłyszenia, do zobaczenia...

Mateusz 

Wysłany: 2010-03-17, 16:03   

chyba czas dołączyć! witam :) Mateusz się kłania :D
Bjork jest niesamowita, nie ma co ukrywać i chyba każdy na tym forum zdążył się o tym przekonać :)

Makuku 

Wysłany: 2010-05-02, 21:41   

Witam serdecznie wszystkich. Sam fakt rejestracji na tym forum wyjaśnia moją obecność. Dziękuję i pozdrawiam.

Endemiczny 

Wysłany: 2010-07-09, 23:34   

Witam serdecznie.

fawn 

Wysłany: 2010-07-22, 19:52   

Góðan daginn, liebe Dammen und Herren.

Niniejszym obwieszczam swoją szanowną obecność na forum Brzozowym.
:>

the-fawn.blogspot.com

Chawa 

Wysłany: 2010-08-26, 15:59   

Witam,
Zarejestrowałam się na tym forum, ponieważ nie jestem w stanie zrozumieć muzyki Bjork z estetycznego punku widzenia, a z drugiej strony fascynuje mnie bjorkowa oprawa wizualno tekstowa.

Ciekawa jestem, czy ktoś tutaj też jest taką hybrydą. Skoro to topic powitalny, to wyruszam w wędrówkę po forum w poszukiwaniu muzycznych pobratymców.

Majonez 

Wysłany: 2010-09-01, 23:08   

siemka wszystkim ! Bjork kocham kocham kocham :)

Odpowiedz do tematu