Witam wszystkich serdecznie:)długo się zbierałem żeby zarejestrować sie na forum i wkońcu jestem.Muzykę tej przecudownej Islandzkiej wokalistki poznałem wraz z jej pierwszą solową płytą..Przypadek sprawił że, kupiłem ten krążek.,od zobaczyłem na mtv "Ludzkie zwyczaje "czy jakoś tak,i zakochałem sie jako ze zawsze lubiłem mocne obrazy połączone z fajną muzą postanowiłem kupić płytkę następnego dnia.I wtedy to się zaczęło -ktoś pamięta ktoś który to był rok?-bo nie chce mi sie sprawdzać na opakowaniu i robić z siebie kolesia który trzyma się zawsze tego kiedy,gdy wszystko inne wydaje sie ważniejsze:)w każdym razie witam serdecznie i już biore moją małą pukawe laserową i zabieram się do pisania ,czego skutki niedługo wam przedstawie.
Ostatnio zmieniony przez haanka 2009-07-16, 23:53, w całości zmieniany 1 raz
Witajcie Bracia i Siostry równi w wierze.
Pragnę polecić się Waszej łaskawej uwadze.
Mam na imie Retiro, czcigodną Bjork kocham od lat. Jej muzyka pozwoliła mi poczuć coś co bardzo trudno opisać, a co jest bardzo znaczące dla mnie z estetycznego i duchowego punktu widzenia.... Może, na tym poprzestanę...
_________________ electricians?
I love them!
different problem every day!
słucham własnie King Crimson i tak mi się nasunęło, że jeśli ktoś nazywa swój zespół, no powiedzmy że "Król w Szkarłacie" to nie ma bata, musial podpisywac cyrograf i udaje mu się od czterdziestu lat być przynajmniej krok przed wszystkimi, Rogatemu niech będą dzięki za Frippa... tak, wiem, mało ma to wspólnego z Bjork, ale ona też coś musiała podpisywać, bo może nie krok jak Fripp, ale pół kroku przed resztą jest...
Jak mi się skończu Power To Belive to sobie wrzucę coś Bjork, ale to za jakieś sześć utworow...
Keep your eyes wide open.
_________________ Well here it comes, here comes a knock on the door
Open it for an opportunity
------------------------------
Adrian Belew
witam. postanowiłem zajrzeć tu po latach i być może chwilę tu zabaluję. generalnie szukam nowej inspirujcej muzyki. dochodzę dzis do wniosku, że właściwie to chyba tylko Bjork mnie rozumie, wiec kto wie moze wśród innych miłośnikow Bjork znajde coś w rodzaju bratniej duszy.
Witam! Jestem nowa i fanem Bjork
nie mam z kim rozmawiać o muzyce bjorkowej, bo samo wspomnienie jej imienia ma wydźwięk negatywny wśród moich znajomych i rodziny, a ja potrzebuję z kimś porozmawiać i gdzieś muszę się wybjorkować więc oto jestem
_________________ RAJEM jest świat, w którym:
Kucharzami są Francuzi
PIEKŁEM jest świat, w którym:
Kucharzami są Anglicy
Dobry wieczór! (a to się razem pisze...?)
Znam Björk od dawna, lecz zupełnie niedawno poznałem jej wspaniałą twórczość. Mama nadzieję że zostanę tu na dłużej.
ashash
Wysłany: 2009-12-20, 13:45
hej, ja jestem nowa, Bjork mnie urzeka za każdym razem, uwielbiam ją, jej oryginalność, a więc myśle, że to odpowiednie forum Aby podzielić się tym z innymi :d aloha amigoss
Przyszedł czas i na mnie, co prawda ktoś złośliwy mógłby powiedzieć, że jest już po ptokach, Bjork ma 43 lata, ostatni album to lekki niewypał, a forum czasy świetności ma już za sobą, jednak ja jestem optymistą. I wizja parku jurajskiego odpowiada mi!
Dobranoc, do widzenia, do usłyszenia, do zobaczenia...
Witam,
Zarejestrowałam się na tym forum, ponieważ nie jestem w stanie zrozumieć muzyki Bjork z estetycznego punku widzenia, a z drugiej strony fascynuje mnie bjorkowa oprawa wizualno tekstowa.
Ciekawa jestem, czy ktoś tutaj też jest taką hybrydą. Skoro to topic powitalny, to wyruszam w wędrówkę po forum w poszukiwaniu muzycznych pobratymców.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum